Екстракт от чесън

 

 

  • естествен антибиотик и антимикотик
  • коректор на метаболизма
  • помощник при онкологични заболявания

      Приготвя се като обелените скилидки се пасират, подреждат се в стъклен  буркан до половината и се поливат с чист спирт (96гр.) до горе на съда. Лагерува в хладилник, като след 2-3 денонощия може да се ползва: по 2 суп. л. 2-3 пъти дн. на гладно между храненията, разредени в голяма водна чаша (ок. 300 мл.), като след това също е препоръчително да се пие вода. При необходимост тази доза може прогресивно да се увеличава до степен,  която е поносима за стомаха.

                                                                                          Д-р Гайдурков

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s